Mystic Meg vlastním jménem Margaret Anne Lake je známou anglickou astroložkou, která své horoskopy publikuje ve známých britských médiích. Na webu The Sun nyní připravila předpověď, která se vztahuje zejména na pracovité a pracující lidi. Radu a popíchnutí však v jejich předtuchách může najít úplně každý. Co tedy z vidění Mystic Meg vyplývá a čeká jednotlivá znamení?

Mystic Meg je známou anglickou astroložkou, která se zaměřuje i na loterie.

Beran 21. března – 20. dubna

Kariéra: Své ovoce vám může přinést hned několik profesních plánů, takže se soustřeďte na to, ať poznáte ten pravý. Jak naznačuje Saturn, úspěch přinese jarní brainstorming s přáteli, tedy pokud zapojíte své schopnosti. Od března se někteří z beranů ujmou role, která pomáhá lidem uskutečňovat jejich sny i překonávat strach z neznámého.

Peníze: Tento rok je klíčový pro to, abyste uvěřili ve svou schopnost hospodařit s vlastními prostředky. Mezi únorem a březnem máte velkou šanci narazit na zajímavou a nečekanou investici. V červnu až září by se měly objevit možnosti k zajímavému zisku prostřednictvím tvůrčí činnosti.

Býk 21. dubna – 21. května

Kariéra: Začátkem roku věnujte pozornost vlastním ambicím a přestaňte popírat své sny. V okolí se držte lidí, jejichž jméno začíná písmenem „K“. Měli byste vážně zvážit kariéru v oblasti tvorby podcastů nebo působení ve filmovém průmyslu.

Peníze: Zaměřte se na rodinnou nemovitost, zda by vám zejména v létě nemohla zajímavě vydělat. Třeba prostřednictvím jejího pronájmu

Blíženci 22. května - 21. června

Kariéra: Před Velikonocemi můžete natrefit na práci v zahraničí, a to rovnou na dvou různých kontinentech. Saturn je v případě vašeho znamení nakloněn k setkání s vaším bývalým a nyní velmi kreativním kolegou.

Britský jasnovidec se zadíval do budoucnosti a předpověděl, co lze očekávat v roce 2023
Děsivé predikce na rok 2023. Jasnovidec varuje před požárem i ekonomickou krizí

Peníze: Spojení finančních prostředků s rodinou či přáteli vám zvýší únorovou šanci na zajímavé zisky. Vyčkejte však až na třetí nabídku, teprve pak řekněte "ano".

Rak 22. června – 22. července

Kariéra: Podle všeho se odkloníte od jednodušší cesty a začnete pracovat se svým skutečným talentem. To může vést k mimořádnému poznání v březnu a zvláštní cestě v červnu. V říjnu vás Pluto snad spojí s geniálním partnerem.

Peníze: Dovednost, které jste se dosud bránili, se v květnu zřejmě promění v dodatečný výdělek. V létě vás čeká mnoho nápadů a překvapení s pozitivním finančním dopadem.

Lev 23. července – 23. srpna

Kariéra: Díky Saturnu, který z vás dělá kariérního chameleona, najdete uplatnění kdekoliv. Pokud budete pozorní a využijete šancí nabízené rokem 2023, budou se vaše pracovní záležitosti zlepšovat po celý rok.

Peníze: Jste přirozený talent v sebepropagaci. Čekají vás dramatické, ale přesto spolehlivé finanční pohyby. Od května vás mohou obohatit lidé specializovaní na zdraví.

Panna 24. srpna – 22. září

Kariéra: Opusťte staré zvyky a vydejte se dobrodružnou cestu. Pluto vás popohání k nepředvídatelným oblastem vaší kariéry. Saturn vás podpoří ve vaší neuvěřitelné schopnosti vybírat si ve svém pracovním okolí dokonalé lidi.

Socha Baby Vangy v Rupite
Baba Vanga nepředvídá lidstvu moc dobrý rok 2023

Peníze: Na přelomu dubna a května naváže Merkur silné vazby na místa a lidi se jménem začínajícím na písmeno „R“, díky čemuž budou jejich nositelé na přelomu srpna a září sklízet zasloužené ovoce. Od 8. listopadu je čeká osobní zlom, protože zřejmě podepíšete klíčový dokument týkající se vašich financí.

Váhy 23. září – 23. října

Kariéra: Start roku pro vás může být poněkud turbulentní, jelikož budete hledat nové možnosti a poznávat své skutečné schopnosti. Na správnou cestu se dostanete do 7. března. Díky Saturnu udržíte soustředění po celý rok a zrychlí se tak váš kariérní růst.

Peníze: Planeta financí Venuše vám pomáhá vidět výhody a rozumně využívat zisky. Rozhodně ale buďte opatrní v červnu, kdy přijde nabídka pořízení nemovitosti. Tu si prohlédněte raději minimálně dvakrát, abyste zbytečně nenaletěli.

Štír 24. října – 22. listopadu

Kariéra: Konec zažitým jistotám. Otevírají se vám možnosti v hudební nebo umělecké kariéře. Klíčem k úspěchu v jakékoli oblasti je víra v sebe sama posílená o podporu Saturnu.

Mystic Meg na archivním videu:

Zdroj: Youtube

Peníze: Investovat čas do získání všech informací se skutečně vyplatí. Merkur vytvoří pomyslnou tajnou skrýš, ke které se budete moci dostat v listopadu. Zvýšení platu můžete očekávat od 4. června.

Střelec 23. listopadu – 21. prosince

Kariéra: V roce 2023 může být součástí vaší kariéry práce v realitách, nebo chytrý způsob, jak vydělat prostřednictvím svého bydliště. Saturn vám přináší nervy z ocele a důvěru ve vaše schopnosti. Spojte se s lidmi, jejichž jméno začíná na písmeno „D“.

Peníze: Místo vyčkávání a pozorování raději konejte. V únoru si dejte do pořádku všechny resty a od května se pusťte do spolupráce s lidmi začínající na písmeno „B“. Na začátku října buďte připraveni prolomit hranice, které se vám možná zatím zdají být nepřekonatelnými.

Kozoroh 22. prosince – 20. ledna

Kariéra: Máte jedinečný talent. Ostatní lidi bavíte, inspirujete a vzděláváte. I vámi natočená a sdílená videa vás mohou dovést ke slávě. Podělte se s ostatními o své osobní zkušenosti se spořením, vyplatí se vám to.

Peníze: Začněte rok 2023 tak, že budete ochotněji hovořit o svých financích. Díky tomu se vám může dostat dobrých rad a vy budete na konci roku bohatší. V březnu buďte připraveni být flexibilními. Letní sluneční svit vám může být velkou motivací a inspirací k výhodnému prodeji.

Poprava Maty Hari dne 15. října 1917
Na smrt s ledovým klidem. Mata Hari odmítla šátek, střelcům prý poslala polibek

Vodnář 21. ledna – 18. února

Kariéra: Díky Marsu máte první tři měsíce roku mimořádnou příležitost navázat ještě lepší kontakty s bývalými šéfy a dostat tak od nich skvělé a užitečné rady. Merkur vám pomůže vyjadřovat se chytře a od června do října můžete získat nové a zajímavé postavení.

Peníze: Saturn vám začíná zasahovat do vaší finanční oblasti. Nehrajte na jistotu. Můžete i riskovat, pokud nezapomenete na obezřetnost. Proto si každou příležitost předem důkladně prostudujte.

Ryby 19. února – 20. března

Kariéra: Vaše nejistota se promění v sebedůvěru. Je na čase objevit svoje skutečné schopnosti a naslouchat svému srdci. Úspěch je konečně na vaší straně.

Peníze: Jste připraveni začít od znova, abyste získali z vašeh pohledu správné ohodnocení. Pomůže vám v tom jarní novoluní. Vhodnou cestou ke zbohatnutí by pro vás mohlo být futuristické jídlo, vintage hudba nebo současné designérské techniky.