Pořadatelem festivalu bylo Občanské sdružení Potala pod záštitou Města Hronova, ale celou akci programově a technicky připravil člen Potaly a zakladatel tohoto festivalu Jaroslav Rubeš ve spolupráci s KIS Hronov.

Skladba kapel byla letos hodně pestrá

Letošní skladba kapel byla hodně pestrá a během festivalu se vystřídala spousta hudebních žánrů. V pátečním programu vystoupily kapely Morokweng, Tchei Chan, Pap´n´dekl, Inpain a program uzavřela kapela B-side. Sobotní program zahájila 2H5-Ka, které vystřídaly kapely Satira Regula a Killerpanda, po jejichž vystoupení přišlo na řadu odlehčení, o které se postarala divadelní společnost Divná Bára s psychotrillerem Krteček.

Celý festival uzavřely kapely Asfalto a Trilobeat.

Vše přepočítávat jen na peníze nelze

Průběh celé akce zhodnotil pořadatel Jaroslav Rubeš: „V letošním roce jsme bohužel zaznamenali menší návštěvnost oproti loňskému ročníku, což bude znát na celkové výši výtěžku. Nemůžeme ale všechno jen přepočítávat na peníze, tady jde hlavně o zábavu a tu musím zhodnotit kladně,“ uvedl Ruběš.

„Myslím si, že se povedl výběr kapel a všichni, kteří na festival zavítal,i se dobře bavili. Po celou dobu jsem nezaznamenal nějaké velké výhrady nebo nespokojenost, což mě těší. Je to ocenění za práci všem, kteří se na přípravě a průběhu podíleli,“ zakončil pořadatel Jaroslav Rubeš.

 (jim)