„Neznámý narazil do přední části zaparkované Škody Yeti a zmizel. Poškozený vyčíslil škodu na 20 tisíc korun," informovala Šárka Pižlová z trutnovské policie, která hledá svědky, kteří by pomohli řidiče odhalit.

Festival pro cizince nezačal dobře

Trutnov - Hudební festival Extreme Obscene nezačal dobře pro čtveřici cizinců. V noci na čtvrtek, když spali ve stanovém městečku, vlezl zloděj do stanů a sebral jim telefony a finanční hotovost. Škoda přesáhla 60 tisíc korun.

Horská služba v novém zázemí

Harrachov - Novou stanici mají od čtvrtka k dispozici harrachovští záchranáři Horské služby. Stojí mezi hotelem Harrach Inn a domky u spodní části běžeckého stadionu, v podstatě v centru lyžařského areálu. Stavba trvala 12 měsíců, peníze poskytlo ministerstvo pro místní rozvoj.

Měděné plechy, peníze či skútr. Zloději berou vše

Vrchlabí - Výšek se nebál zloděj, který z horní plošiny lešení, jež je přistavěné k domu v Husově ulici, ukradl střešní měděné šablony v hodnotě 30 tisíc korun.

Kocbeře - Krádež ve zdejší firmě řeší od úterý královédvorští policisté. „Poškozený uvedl, že měl peněženku ve skříňce, kterou jako vždy zamkl. Nenechavec mu odcizil 8 tisíc korun," informovala Šárka Pižlová z trutnovské policie.

Vítězná - Zloděj se v místní části Huntířov vloupal do garáže, ze které ukradl skútr i s přilbou. Majiteli vznikla škoda přes 12 tisíc korun.

Trutnov - Zmizení věcí za 130 tisíc korun má na svědomí čtyřicetiletý skladník místní firmy. Věci pak prodával přes internetový bazar. Ke krádeži dvou desítek věcí ho prý dohnala špatná finanční situace.