Ten mu vyhověl, ale netušil, jaké to bude mít následky. „Nechal dotyčného vydělat a on ho za to okradl o tablet, mobilní telefon a finanční hotovost. Škoda se vyšplhala na 6 tisíc korun," informovala Šárka Pižlová z trutnovské policie. Zlodějíčka se však podařilo dopadnout a teď musí čekat trest, který v krajním případě může znamenat až dva roky za mřížemi.

Hasiči vyjeli na pomoc svým kolegům

Trutnov - Profesionální hasiči vyráželi ve středu na pomoc kolegům, kteří se před desátou dopoledne s vyprošťovacím automobilem střetli na kruhovém objezdu s Toyotou Avensis. Při nehodě byl lehce zraněný řidič osobního auta, z hasičů nikdo a jejich vůz byl schopen odjet po vlastní ose.

Před jízdou popíjel, přišel o řidičák

Semily - Semilští policisté v pondělí kolem desáté večer zastavili řidiče osobního vozidla s pražskou registrační značkou, který jel ulicí Bořkovská. Muže za volantem podrobili dechové zkoušce na alkohol s pozitivním výsledkem. „Při prvním, druhém i třetím měření neklesla hodnota pod 1,5 promile alkoholu. Řidič se dobrovolně podrobil i lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Policisté mu zadrželi řidičský průkaz a zakázali jízdu. Za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí uvedenému muži až jeden rok ve vězení," informoval policejní mluvčí Petr Kmínek.