Každoroční svátek skvělých pokrmů a vybraných vín zítra a v sobotu po dvanácté zpestří období před začátkem zimní sezóny ve SkiResortu Černá hora – Pec. Vrcholem Gastronomických dnů se stane sobotní večer 9. prosince. Hosty čeká více než dvouhodinová degustace sestávající z pětichodového menu, doplněného o pečlivě vybraná moravská vína z vinařství Chateau Valtice. Jednotlivé chody průběžně představí šéfkuchař Jiří Švestka ve spolupráci s Markem Šťastným, ředitelem Chateau Valtice.

„Sobotní večer je určen hlavně těm hostům, kteří chtějí ochutnat hned několik pokrmů najednou, a také se o nich něco dozvědět. Jsme však připraveni i na hosty, kteří by sobotní degustaci nestihli. Ti si mohou v Horizont café & restaurantu od pátku do neděle užívat nejen pokrmy ze sobotního degustačního menu, ale i další speciality, připravované našim kuchařským týmem exkluzivně pro tento víkend,“ upozorňuje ředitel hotelu Horizont Karel Rada.