Restaurace má 117 míst k sezení uvnitř i venku, její součástí je i Drive-Thru, kde si lidé objednají jídlo přímo z auta. V trutnovském KFC bude pracovat 60 zaměstnanců na různé typy úvazků a pozic. Otevírací doba bude od 8 do 22 hodin. "Chceme, abychom mohli naše legendární smažené kuřecí kousky nabídnout co nejvíce zákazníkům, a to nejen ve velkých městech, ale také v regionech. V Krkonoších budeme navíc úplně první značkou z oblasti segmentu restaurací s rychlým občerstvením. Trutnov je tedy nejen díky své poloze ideální volbou," vysvětluje Libor Hubík, ředitel značky KFC pro Česko, Rakousko a Německo. Co KFC v Trutnově lidem nabídne?

"Nová restaurace KFC bude disponovat Drive-Thru, díky které si lidé jídlo objednají z pohodlí svého auta. Těšit se mohou také na čerstvou novinku - službu KFC Collect. Zákazníkům umožní vyzvednout si předem objednané čerstvé kuřecí pochoutky ve vybraný čas buď přímo v restauraci, v Drive-Thru, kde se tak zkrátí doba čekání, nebo na speciálně označeném místě u parkoviště restaurace - Parking Pick up. Se spuštěním služeb KFC Rozvozu počítáme v prvním čtvrtletí 2022," upřesňuje Libor Hubík.

KFC otevře v úterý 30. listopadu v Trutnově svoji první restauraci v Krkonoších.KFC otevře v úterý 30. listopadu v Trutnově svoji první restauraci v Krkonoších.Zdroj: Jan Bartoš

Stavba objektu KFC trvala půl roku. "Jedná se o oblíbený formát restaurace, která nabídne 117 míst k sezení uvnitř i venku. Nová restaurace se pyšní konceptem otevřené kuchyně, aby zákazníci mohli sledovat přípravu jejich jídla live. Chybět nebudou ani samoobslužné kiosky," dodává.

V trutnovském KFC bude podle něj pracovat 60 zaměstnanců na různé typy úvazků a pozic. "Nábor stále probíhá. Hledáme zaměstnance jak na hlavní pracovní poměr, ale také brigádníky. Nabízíme spoustu zajímavých benefitů, jako je flexibilní plánování směn či rychlý kariérní růst na manažerské pozice," říká ředitel značky KFC pro Česko, Rakousko a Německo.

Fast food restaurace KFC otevře v Trutnově v úterý 30. listopadu.
KFC otevře příští úterý v Trutnově novou restauraci, bude první v Krkonoších

KFC je americká nadnárodní korporace a obchodní řetězec fast food restaurací, zabývající se prodejem rychlého občerstvení, zvláště pak smaženým kuřecím masem v různých podobách. Patří do skupiny Yum! Brands. Působí ve více než 100 zemích světa. První restauraci založil v roce 1930 Harland Sanders.

V České republice zahájilo KFC provoz v roce 1994 a jeho první restaurace byla ve Vodičkově ulici v Praze. Ročně se v KFC na celém světě prodá 914 miliónů kousků kuřat. KFC otevírá na světě průměrně jednu restauraci denně.