Na trase na Sněžku přes Obří důl se představili dva Nezastavitelní. Jiří Korenný má od narození obrnu pravé ruky. Roman Ulč o jedno oko přišel a na druhé vidí jen málo. Radost na straně Nezastavitelných byla velká. Porazit alespoň v jedné disciplíně olympijského vítěze v desetiboji považují za velký úspěch.
Svým pohybem přispělo během víkendu v Krkonoších více než 5 500 návštěvníků hor. Kdokoliv speciální branou prošel pěšky, proběhl nebo projel na kole, tak za něj hlavní partner projektu automaticky přispěl na účet Nezastavitelných částkou 5 Kč.

„Díky této podpoře mohou hendikepovaní zase aktivně sportovat, zapojit se do života a plnit si své sny. Příští zastavení bude již tento týden od 21. do 23. července v Českém Švýcarsku. Takže pokud budete o víkendu na severu Čech, udělejte si výlet do tohoto nádherného národního parku a podpořte Nezastavitelné,“ vyzývá marketingová manažerka Veronika Hořáková.

Ambasadorem projektu je paralympionik Jiří Ježek. Více o projektu a seznam dalších míst, kde se mohou lidé zapojit, najdete na www.nezastavitelni.cz.


Roman Šebrle se zapojil do souboje s hendikepovanými protivníky.Zdroj: Tomáš Sejkora