Tradičně se zúčastnila tohoto celostátního projektu i Městská nemocnice, a.s., Dvůr Králové nad Labem a dosáhla velice pozitivního hodnocení.

V kategorii hodnocení spokojenosti pacientů se umístila mezi nemocnicemi Královehradeckého kraje na 1. místě v kategorii hospitalizovaných pacientů. Na žebříčku finančního zdraví se pak Městská nemocnice, a.s., Dvůr Králové nad Labem umístila na 3. místě v rámci Královehradeckého kraje a na 29. místě v rámci celkového pořadí nemocnic v celé ČR.

„Dosažené pozitivní hodnocení je výsledkem kvalitní práce všech zaměstnanců, zejména lékařů, středního a nižšího zdravotnického personálu.

Dlouhodobě pozitivní hodnocení našich služeb ze strany pacientů je dokladem kvality poskytované péče a potvrzením významu nemocnice v síti zdravotnických zařízení Královéhradeckého kraje. Dosahované výsledky jsou pozitivní zprávou pro naše stávající i potenciální klienty. Pro celý personál jsou současně závazkem k udržení a zvyšování kvality poskytované péče a vytváření přátelského a vstřícného prostředí do budoucnosti," uvedl k významnému ocenění Ing. Miroslav Vávra, CSc., předseda představenstva Městské nemocnice.