„Stanislav Šedý patří mezi naše nejlepší řidiče a ve společnosti pracuje již patnáct let. Je třeba poděkovat za jeho kvalitní práci, protože na milion kilometrů bez nehody může být hrdý. Výsledek ankety je pro nás pozitivní zpětnou vazbou od našich cestujících. BusLine si zakládá na profesionálním přístupu k cestujícím, a to jak z pohledu bezpečnosti a dochvilnosti, tak i vstřícnosti a ochoty ze strany našich kolegů i kolegyň. Povolání řidiče autobusu je velmi náročná profese, navíc v dopravě čím dál více ubývá právě těchto zkušených a kvalitních řidičů. Jsem potěšen, že je jejich práce oceňována v anketách tohoto typu. Pevně věřím, že Stanislav Šedý bude i kladným příkladem pro případné uchazeče o povolání řidiče autobusu," uvedl ředitel společnosti BusLine a.s. Radek Chobot

Cenou pro vítěze je sklenice s vyrytým jménem. Stanislav Šedý působí na středisku v Rokytnici nad Jizerou.

Zajišťuje především dálkové linky, jezdí ale i v rámci zájezdové dopravy. Práce řidiče autobusu je podle něj náročná nejen časově, ale také z pohledu komunikace s cestujícími. Ocenění v anketě si váží a považuje ho za další motivaci ve své práci, kterou vykonává rád.

„Stanislav Šedý patří k velmi dobrým řidičům, mohu se na něj maximálně spolehnout. Považuji ho doslova za univerzálního řidiče, mohu ho vyslat v podstatě kamkoliv. Takoví se už v dnešní době moc nevidí, a proto jsem moc rád, že ho mám ve středisku. Jde výborným příkladem i našim nováčkům. A moc mě těší, že naši cestující to jen potvrdili," uzavřel vedoucí střediska Jilemnice a Rokytnice nad Jizerou Jiří Mašek.

(njt)