Vyrazili za ním na Zelenou Louku poté, co přijali oznámení na lince 158 kvůli podezřelému červenému vozidlu, které podle oznamovatele řídil zřejmě opilý člověk nebo osoba, jež má zdravotní potíže. Podle vyjádření přivolané lékařky policisté muži včasným zásahem zachránili život.

Jiný případ řešili trutnovští policisté v Hüttlově ulici v Trutnově, odkud převezli na noc do cely opilého výtržníka. Přivolal je muž, který na nic nečekal a pohotově ho zadržel při poškozování tmavě červeného vozidla Opel.

Za napadení partnerky vykázali muže ve Vrchlabí z domu, bral drogy  

Vrchlabí - Křik partnerů a dětský pláč přiměl v sobotu dopoledne sousedku k přivolání policistů do jedné rodiny ve Vrchlabí. Provedeným šetřením zasahující policisté zjistili, že ženu fyzicky napadl její druh za přítomnosti dětí a proto ho z bytu na deset dní vykázali. S oběma provedli test na drogy, který byl pozitivní na amfetamin. 

Netrvalo dlouho a osmadvacetiletý muž navzdory zákazu ještě v sobotu vstoupil do bytu poškozené a prosil jí, aby ho vzala zpět. Ona jeho jednání okamžitě oznámila policistům, kteří věc předají správnímu orgánu k projednání. Případ napadení šetří vrchlabští policisté jako přestupek proti občanskému soužití.