Akce se účastnili i členové Klubu vozíčkářů v Trutnově, skupina The Tap Tap, která po skončení mítinku zahrála při krátkém koncertu, žáci Obchodní akademie Olgy Havlové Janské Lázně, zástupci HC Trutnov a sledge hokeje Pardubice.

Trasa závodu byla dlouhá 1300 metrů. Závodilo se v kategoriích mechanických a elektrických vozíků. Pořadatelé věnují výtěžek více organizacím.

Kapela The Tap Tap zahrála při 1. výročí otevření Stezky korunami stromů Krkonoše, před tím tam natáčela klip.
Kapela The Tap Tap točila na Stezce korunami, jak sbalit každou holku

Stezka korunami stromů Krkonoše chystá na příští sobotu 25. května novinku. Organizuje unikátní ranní prohlídku, která vyvrcholí pozorováním východu Slunce z vyhlídkové věže vysoké 45 metrů. "Pro návštěvníky ranní prohlídky budeme mít připraveno také malé ranní občerstvení, kávu a čaj, které si budou moci vychutnat přímo během rozbřesku na vrcholu vyhlídkové věže. Snídaně je již započtena v ceně vstupenky,“ upřesnil Zdeněk Pop, marketingový ředitel Stezky korunami stromů Krkonoše.

Návštěvníky provede Stezkou průvodce ze Správy Krkonošského národního parku, který se s nimi podělí o odborný výklad na téma ptactvo Krkonoš. Sdělí také několik zajímavostí o probouzení lesa a blahodárném vlivu slunce na přírodu.

Nová turistická atrakce v Janských Lázních se okamžitě zařadila mezi nejnavštěvovanější místa kraje.
Stezka korunami stromů překonala hranici půl milionu návštěvníků